Profhilo | Θεραπεία Αναζωογόνησης Λαιμού

Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA)

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA)

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

H θεραπεία Profhilo είναι μια νέα επαναστατική μη χειρουργική θεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση της επιδερμίδας, λειαίνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και την χαλάρωση λαιμού, βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και την ενυδάτωση. Η θεραπεία απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος.

 

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι τα δομικά στοιχεία που συνθέτουν ένα υγιές δέρμα χωρίς απώλειες όγκου. Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA).

Ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.  Το Profhilo είναι η μοναδική θεραπεία η οποία  μπορεί να διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία Profhilo έχει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας
  • Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του λαιμού
  • Ανόρθωση
  • Επαναφορά λάμψης και ενυδάτωσης

Κλείστε το ραντεβού με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Η εφαρμογή του Profhilo γίνεται σε μόλις 10 λεπτά με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή των χεριών. Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο ή να δημιουργήσει ογκομετρική ανόρθωση όπως τα κοινά fillers, το Profhilo δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται. Αυτό το χαρακτηριστικό του Profhilo το καθιστά μια ιδανική θεραπεία για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σύσφιξης περιοχών, όπως ο λαιμός, το κάτω μέρος του προσώπου και τα χέρια, χωρίς να δίνει πλαστικοποιημένη εμφάνιση.

Συνήθως,  για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo,απαιτούνται 2 συνεδρίες σε διάστημα 4 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου.

Η θεραπεία Profhilo είναι πιστοποιημένη  ενώ τα αποτελέσματα της διαρκούν έως και 2 χρόνια.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες.

 

Οι  θεραπεία αυτή διατίθεται από το Athens Beverly Hills Medical Group. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα 2108949090 και 2108949920 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.