Γενειοπλαστική

Περίγραμμα Προσώπου & Πηγούνι εναρμονισμένα και δυναμικά​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Γενειοπλαστική

Περίγραμμα Προσώπου & Πηγούνι εναρμονισμένα και δυναμικά​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Γενειοπλαστική ονομάζεται η επέμβαση στην περιοχή του σαγονιού που αποσκοπεί να βελτιώσει το σχήμα του προσώπου, δίνοντας μία πιο συμμετρική εικόνα.

Πολλές φορές το προτεταμένο πηγούνι ή άλλο πρόβλημα στο σαγόνι τραβά τα βλέμματα και αλλοιώνει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μετά την επέμβαση οι περισσότεροι ασθενείς δέχονται θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους χωρίς να μπορούν να καταλάβουν, όσοι τους παρατηρούν, τι έχει αλλάξει
Η γενειοπλαστική πραγματοποιείται με ολική αναισθησία και ο ιατρός για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρησιμοποιεί ενθέματα στην περιοχή.
Τα ενθέματα έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη και είναι φτιαγμένα από στερεά και ημι-στερεά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια με επιτυχία. Παρά τη μεγάλη διαφορά μετά την επέμβαση, το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα φυσιολογικό και δικαιώνει την επιλογή του ασθενούς να προβεί σε αυτή.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

Συχνές Ερωτήσεις

Μετά το πέρας της επέμβασης γενειοπλαστικής τοποθετείται πιεστική επίδεση την οποία ο ασθενής πρέπει να κρατήσει για 2 ημέρες. Τα ράμματα αφαιρούνται μία εβδομάδα μετά όπου ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Χρειάζεται προσοχή για να αποφευχθεί ο τραυματισμός στην περιοχή. Οι τομές γίνονται εσωτερικά και άρα δεν υπάρχουν εξωτερικές τομές που να μαρτυρούν την επέμβαση.

Μετεπεμβατικά ο ασθενής θα έχει εκχυμώσεις και οίδημα στην περιοχή του πώγωνα, συμτώματα τα οποία υποχωρούν εντός μηνός και ο ασθενής μπορεί να δει τα αποτελέσματα της επέμβασης.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.