Γενειοπλαστική

Περίγραμμα Προσώπου & Πηγούνι εναρμονισμένα και δυναμικά​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Περίγραμμα Προσώπου & Πηγούνι εναρμονισμένα και δυναμικά​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Γενειοπλαστική ονομάζεται η επέμβαση στην περιοχή του σαγονιού που αποσκοπεί στη βελτίωση του σχήματος του προσώπου, δίνοντας του μία πιο συμμετρική εικόνα.

H αναδόμηση του πηγουνιού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του προσώπου. Ένα πηγούνι στην σωστή αναλογία μπορεί να ενισχύσει τη συμμετρία και την ισορροπία του προσώπου, κάνοντας τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου πιο αρμονικά. Οι συνήθεις αισθητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν την αύξηση και τη μείωση του πηγουνιού.

Πώς γίνεται η γενειοπλαστική;

Στην περίπτωση που χρειάζεται αύξηση του πηγουνιού με στόχο να δημιουργηθεί ένα πιο εμφανές πηγούνι ή για να εξισορροπήσουν οι αναλογίες του προσώπου, η διαδικασία περιλαμβάνει την προσθήκη όγκου στο πηγούνι χρησιμοποιώντας ενθέματα ή με αναμόρφωση του ίδιου του οστού του πηγουνιού. Αυτά τα ενθέματα έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη και είναι φτιαγμένα από στερεά και ημι-στερεά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια με επιτυχία.

Η χειρουργική επέμβαση μείωσης του πηγουνιού στοχεύει στη μείωση του μεγέθους ενός υπερβολικά προεξέχοντος πηγουνιού. Αυτή η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει μείωση του πλεονάζοντος οστού ή αλλαγή σχήματος του πηγουνιού για να επιτευχθεί το επιθυμητό περίγραμμα. Η γενειοπλαστική πραγματοποιείται με ολική αναισθησία.

 

Τι επιτυγχάνεται με τη γενειοπλαστική;

Πολλές φορές το προτεταμένο πηγούνι ή άλλο πρόβλημα στο σαγόνι τραβά τα βλέμματα και αλλοιώνει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μετά την επέμβαση, η όψη και η συμμετρία του προσώπου αποκαθίστανται και το αποτέλεσμα φαίνεται απόλυτα φυσικό. Οι περισσότεροι δέχονται θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν, όσοι τους παρατηρούν, τι έχει αλλάξει.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Αποτελέσματα

FAQs

Μετά το πέρας της γενειοπλαστικής τοποθετείται πιεστική επίδεση την οποία ο υποψήφιος πρέπει να κρατήσει για 2 ημέρες. Τα ράμματα αφαιρούνται μία εβδομάδα μετά και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Χρειάζεται προσοχή για να αποφευχθεί ο τραυματισμός στην περιοχή. Οι τομές γίνονται εσωτερικά και άρα δεν υπάρχουν εξωτερικές τομές που να μαρτυρούν την επέμβαση.

Μετεπεμβατικά υπάρχουν εκχυμώσεις και οίδημα στην περιοχή του πώγωνα, τα οποία υποχωρούν σε περίπου έναν μήνα, οπότε και ο μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.