Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Τμήμα Αισθητικής Ανδρολογίας

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, έχουμε αναπτύξει το τμήμα Αισθητικής  & Επανορθωτικής Ανδρολογίας προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα.

Το Τμήμα εξειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία ανδρολογικών δυσλειτουργιών και την πλαστική αισθητική και επανορθωτική ανδρολογική χειρουργική.

Οι υπηρεσίες του τμήματος απευθύνονται σε άνδρες όλων των ηλικιών και παρέχονται από εξειδικευμένους ιατρούς στην αισθητική και επανορθωτική ανδρολογία.

Στόχος μας είναι η ανάκτηση όχι μόνο των φυσικών λειτουργιών και του άρτιου αισθητικού αποτελέσματος, αλλά και η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης του άνδρα.

Αντιμετώπιση Στυτικής Δυσλειτουργίας

Στο Athens Beverly Hills, η εξειδικευμένη ομάδα μας, εφαρμόζει μια σειρά θεραπειών για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Ως στυτική δυσλειτουργία περιγράφεται η αδυναμία επίτευξης στύσης με καλή διάρκεια  και σκληρότητα για την επίτευξη ικανοποιητικής διείσδυσης, η οποία εκδηλώνεται μόνιμα ή περιοδικά, για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών. Πολλές  φορές ο διαχωρισμός της αιτίας καθίσταται εξαιρετικά δύσκολος καθώς οι αιτίες πολλές φορές συνδυάζονται.

Η στυτική δυσλειτουργία έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των ανδρών που την αντιμετωπίζουν καθώς οι ίδιοι δηλώνουν πως νιώθουν συχνά λιγότερο άνδρες, είναι ανασφαλείς, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, νιώθουν φόβο, θυμό, επιθετικότητα, ντροπή, ανησυχία και ενοχή.

Αντιστοίχως ψυχολογική επίδραση έχει αυτό το φαινόμενο και στις ή στους ερωτικούς συντρόφους οι οποίοι επίσης βιώνουν αρνητικά συναισθήματα, στα οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η απόρριψη και η απογοήτευση.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι αλληλένδετη με την ηλικία. Κάτω των 40 ετών το πρόβλημα εκδηλώνεται σε ποσοστό 5%, ενώ σε ηλικίες μετά στα 60 έτη το ποσοστό αγγίζει και το 20%. Το ποσοστά αυξάνονται με δραματικό ρυθμό αν οι άνδρες έχουν διαβήτη ή αγγειακά προβλήματα.

Θεραπείες_ Χορήγηση εγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής κάτω από ασφάλεια και παρακολούθηση.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.