Ανόρθωση Στήθους

Αποκτείστε την φυσική εικόνα του στήθους που ονειρεύεστε

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Αποκτείστε την φυσική εικόνα του στήθους που ονειρεύεστε

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Το γυναικείο στήθος αποτελεί το σύμβολο θηλυκότητας για κάθε γυναίκα. Με το πέρας του χρόνου, από τις εγκυμοσύνες, τον θηλασμό και την αυξομείωση του βάρους χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει άδειο και χαλαρό. Η επέμβαση ανόρθωσης στήθους  βοηθάει στην επαναφορά της φυσικής του ομορφιάς.

Τι πρέπει να γνωρίζω για την επέμβαση ανόρθωσης του στήθους;

Η επέμβαση της ανόρθωσης του μαστού, ή αλλιώς μαστοπηξία, έχει ως σκοπό τη βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της σύστασης του γυναικείου στήθους.

Πολλές φορές μπορεί να γίνει μεμονωμένα, ενώ άλλες φορές συνδυάζεται με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης που δίνουν μεγαλύτερο όγκο και με αυτόν τον τρόπο συντελούν στη βέλτιστη διατήρηση του αποτελέσματος. Επιπλέον, η ανόρθωση του στήθους συχνά συνδυάζεται με τη μείωση του μεγέθους της περιοχής γύρω από τη θηλή εάν αυτή είναι υπερβολικά μεγάλη. Σε περιπτώσεις μικρών πτωτικών μαστών, γίνεται ανόρθωση και ταυτόχρονη αποκατάσταση του όγκου με ενθέματα σιλικόνης. Εάν όμως πρόκειται για μεγάλους πτωτικούς μαστούς τότε δεν απαιτείται η χρήση ενθεμάτων.


Στο ABH Medical Group θα συζητήσετε με τους εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς εάν μπορείτε να προχωρήσετε σε ανόρθωση μαστών, τι να περιμένετε από την επέμβαση και ποιο σχήμα ή μέγεθος ενθεμάτων, εφ’ όσον χρειαστεί, είναι το ιδανικό για τον δικό σας σωματότυπο. Βάσει διεθνών πρωτοκόλλων, στο ABH Medical Group, κατά τον προγραμματισμό οποιασδήποτε χειρουργικής επέμβασης στο στήθος, προηγείται κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση από τη συνεργαζόμενη εξειδικευμένη μονάδα μαστού.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Ο βασικός λόγος που μία γυναίκα καταφεύγει στην ανόρθωση στήθους είναι η χαλάρωση που εμφανίζεται στην περιοχή των μαστών και η αίσθηση ότι οι μαστοί είναι «άδειοι».
Κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και είναι υγιής, ενώ παράλληλα δεν βρίσκεται κάτω από συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως να της απαγορεύει τις επεμβάσεις, μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση ανόρθωσης στήθους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα στην αισθητικότητα της θηλής και δεν επηρεάζεται ο θηλασμός. Ωστόσο, συστήνουμε στις γυναίκες να προχωράνε σε αυτή την επέμβαση όταν έχουν γεννήσει και θηλάσει και δεν επιθυμούν να κάνουν άλλα παιδιά. Όχι γιατί αυτό προκαλεί κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί οι εγκυμοσύνες, με την αυξομείωση βάρους και τις ορμονικές αλλαγές, υποβάλλουν τους μαστούς σε ταλαιπωρία και επιβαρύνουν το σχήμα και το μέγεθός τους.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες.

Μετά το πέρας, θα νιώθετε μια μικρή ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από 1-2 μέρες.

Μετεπεμβατικά, θα χρειαστεί να φοράτε ειδικό αθλητικό σουτιέν για 3-4 εβδομάδες.

Τα ράμματα είναι, συνήθως, απορροφήσιμα ενώ κάποια αφαιρούνται 12-13 μέρες μετά.

Τέλος, συνιστάται να αποφεύγετε να σηκώνετε βάρη ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις αθλητικές σας δραστηριότητες έναν μήνα μετά.

 

Τα αποτελέσματα μετά την ανόρθωση στήθους είναι άμεσα ορατά . Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη ημέρα και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Στην αρχή, παρατηρείται ένα μικρό οίδημα το οποίο και υποχωρεί μέσα στον πρώτο μήνα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα εφόσον δεν υπάρξει μεγάλη αυξομείωση βάρους.
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.