Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Απαλλαγείτε από τοπικό πάχος άμεσα και με ασφάλεια

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Απαλλαγείτε από τοπικό πάχος άμεσα και με ασφάλεια

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η συσσώρευση λίπους στο πρόσωπο και το σώμα είναι ένα φαινόμενο που προβληματίζει άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Ειδικότερα με το πέρασμα του χρόνου, η απώλεια του επίμονου λίπους που αποθηκεύεται σε πρόσωπο και σώμα καθίσταται όλο και δυσκολότερη. Είναι γνωστό σε όλους ότι το τοπικό λίπος δύσκολα υποχωρεί παρά τη σωστή διατροφή και άσκηση.

Τη λύση για την οριστική απαλλαγή από το επίμονο λίπος που αποθηκεύεται στο πρόσωπο, στην τραχηλική περιοχή (διπλοσάγονο), την κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς έρχεται να δώσει η επιστήμη με τη χρήση του δεοξυχολανικού οξέος. Αυτό είναι οξύ που παράγει το ίδιο το συκώτι του οργανισμού και τορπιλίζει το τοπικό λίπος, που ταλαιπωρεί την πλειοψηφία γυναικών και ανδρών! Η νέα θεραπεία λιποδιάλυσης είναι ενέσιμη, μη χειρουργική, και απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια γυναίκες και άνδρες από τα τοπικά “μαξιλαράκια λίπους”.Η νέα θεραπεία, έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο της ένα οξύ που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος, το οποίο λειτουργώντας ως “τορπίλη” διαλύει τα μαξιλαράκια του τοπικού λίπους, τα οποία δεν υποχωρούν με την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Συνήθως για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων απαιτούνται 2-3 θεραπείες ανά 3 εβδομάδες

Μετά την εφαρμογή μπορεί ο ασθενής να παρατηρήσει μικρές εκχυμώσεις και οίδημα οι οποίες και υποχωρούν σταδιακά μετά από λίγες ημέρες

Ναι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Αλλά η δράση της θεραπείες μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς η διάρκεια της γήρανσης δε σταματά. 

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.