Φωτοδυναμική Θεραπεία Celluma

Η Celluma Light Therapy είναι σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε να δείχνετε … έτη φωτός νεώτερες και ανανεωμένες με μια ασφαλή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, μη επεμβατική θεραπεία, αποκλειστικά από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Athens Beverly Hills Clinic.

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η Celluma Light Therapy είναι σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε να δείχνετε … έτη φωτός νεώτερες και ανανεωμένες με μια ασφαλή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, μη επεμβατική θεραπεία, αποκλειστικά από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Athens Beverly Hills Clinic.

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η φωτοδυναμική θεραπεία Celluma είναι μια πολυδιάστατη, αποτελεσματική ιατρική συσκευή, η οποία σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την υγεία σας και να σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότερες και γεμάτες λάμψη, χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία από τη NASA!

Σχεδιάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές επιστημονικές εφαρμογές φωτός χαμηλής έντασης στην Αισθητική Ιατρική, η οποία όχι μόνο έχει βραβευθεί αλλά, είναι η μόνη πιστοποιημένη από τον FDA (Oργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) και την Ε.Ε.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε, στοχευμένα να θεραπεύει δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, να μειώνει αισθητά τις ρυτίδες αλλά και να ανακουφίζει μυϊκούς πόνους, προβλήματα αρθρώσεων και συνδέσμων, ακόμα και μώλωπες, ανώδυνα και μη επεμβατικά.
Η συσκευή εκπέμπει ταυτόχρονα μπλε, κόκκινη και υπέρυθρη ακτινοβολία. Καθώς κάθε ακτινοβολία απορροφάται σε διαφορετικό βάθος «τροφοδοτεί» με φυσικό τρόπο ενέργεια στα κύτταρα, βοηθώντας την ανανέωσή τους και την αποκατάσταση των θεραπευτικών λειτουργιών τους.

Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους ιατρούς της Athens Beverly Hills Clinic στα σημεία που έχουν επιλεγεί και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως laser ή microdermabrasion, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κλινικές έρευνες 4 εβδομάδων απέδειξαν ότι:
-Το 80% όσων δοκίμασαν την εφαρμογή είδαν αισθητή βελτίωση στη ποιότητα του δέρματος.
-Το 77% είδε αισθητή βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου.
-Το 63 % ορατή μείωση των ρυτίδων.

Επίσης, η ιατρική συσκευή Celluma με την ακτινοβολία χαμηλής έντασης εισχωρεί βαθιά μέσα στα κύτταρα και ενεργοποιεί άμεσα την ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), το «καύσιμο» για την κυτταρική ανανέωση, δίνοντας ώθηση στις μεταβολικές διεργασίες των κυττάρων, με αποτέλεσμα να:
μειώνει τις φλεγμονές
καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή
επιταχύνει την επούλωση των ιστών
-χαλαρώνει από τους μυϊκούς σπασμούς και τους πόνους των συνδέσμων
μειώνει τους πόνους των αρθρώσεων

Η Celluma Light Therapy είναι σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε να δείχνετε … έτη φωτός νεώτερες και ανανεωμένες με μια ασφαλή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, μη επεμβατική θεραπεία, αποκλειστικά από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Athens Beverly Hills Clinic.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες. Με τον τρόπο που γίνεται η εφαρμογή των νημάτων, στο σωστό επίπεδο επιτυγχάνεται συνεχιζόμενη νεοκολλαγονογένεση και αφενός παρατηρείται άμεσο lifting effect το οποίο και συνεχίζεται για 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή όπου και βελτιστοποιείται το τελικό αποτέλεσμα.

Όχι, η θεραπεία δεν είναι επώδυνη θεραπεία καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή και τοπική αναισθησία.

Είναι σημαντικό να ακολουθηθούν οι σωστές μετεπεμβατικές οδηγίες.

  • Στη χρήση ειδικής μάσκας στήριξης για 6-8 ημέρες ημερησίως για διάστημα μιας εβδομάδας η οποία βοηθάει στην μείωση του οιδήματος.
  • Στην αποφυγή εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο
  • Στην αποφυγή μασαζ προσώπου
  • Στην αποφυγή έντονης δραστηριότητας
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.