Κρυολιπόλυση Fusion Med Iced Duo

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του σώματος σας!

F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

H πλέον διαδεδομένη θεραπεία για τη συνολική ανανέωση και αναζωογόνηση του σώματος σας!

F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Η κρυολιπόλυση με τη μέθοδο Fusion Med Ice Duo αποτελεί το επόμενο «όπλο» στη μείωση του σωματικού λίπους προσφέροντας μια αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους, όπως είναι η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί.

Το Fusion Med Ice Duo μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η μέθοδος αυτή έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts.

Το Fusion Med Ice Duo διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας σε ένα κώδωνα την περιοχή του τοπικού λίπους. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency 60 οC ) και έντονης ψύξης (-10 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Ο ασθενής στην αρχή έχει την άβολη κάπως αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης, ωστόσο αυτό υποχωρεί μετά από δυο – τρία λεπτά. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι περιοχές του σώματος που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος, όπως είναι οι γλουτοί, οι βραχίονες, οι μηροί, η κοιλιά, η μέση και η εσωτερική πλευρά των γονάτων.

Σε κάθε υπό θεραπεία περιοχή χρειάζονται έως 4 συνεδρίες, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι θεραπείες θα πρέπει να γίνονται με μεσοδιάστημα 20 ημερών.

Η εφαρμογή της θεραπείας δεν προκαλεί πόνο ή ενόχληση, αντίθετα είναι μια διαδικασία ξεκούραστη και χαλαρωτική.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.