Nucleofill

Η νέα επαναστατική θεραπεία βιοαναδόμησης προσώπου

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Η νέα επαναστατική θεραπεία βιοαναδόμησης προσώπου

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες
Teens
Κατάλληλο για εφήβους

Η θεραπεία Nucleofill είναι μία επαναστατική θεραπεία βιοαναδόμησης για το πρόσωπο. Το Nucleofill αποτελείται από μία νέα σειρά φυσικών βιοδιεγερτικών συστατικών με βάση τα πολυνουκλεοτίδια, με υψηλό ιξώδες, που προσφέρουν προστασία και αναζωογόνηση του δέρματος.

Η θεραπεία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, της κακής κυκλοφορίας και της αφυδάτωσης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για δέρματα τα οποία υποβάλλονται σε οξειδωτικό στρες και στις περιπτώσεις που υπάρχουν σημάδια από ραγάδες και ουλές. Τέλος, είναι ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν την αύξηση του κολλαγόνου για να αναπληρώσουν τον χαμένο όγκο που έχει προκαλέσει στο δέρμα τους η πάροδος του χρόνου, να ενισχύσουν τη σύσφιξη του, το περίγραμμα και την ευκρίνεια του προσώπου τους. Η θεραπεία Nucleofill είναι ουσιαστικά η συνέργεια 4 τύπων διέγερσης της επιδερμίδας: • Ανάπλαση δέρματος • Καθαρισμό των κυττάρων που επιτυγχάνεται μέσα από την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος απομακρύνοντας τις  ελεύθερες ρίζες • Βαθιά ενυδατική δράση • Σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου Τα αποτελέσματα της είναι πολλαπλά: Σύσφιξη δέρματος και αντιγήρανση Η ωρίμανση των ινοβλαστών και η παραγωγή κολλαγόνου δημιουργεί ένα ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης και αναζωογόνησης που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδάτωση Η ισχυρή ενυδατική δράση της οφείλεται κυρίως στη δυνατότητα που έχουν οι υδρόφιλες ομάδες των φωσφορυλιωμένων σακχάρων και των μεμονωμένων νουκλεοτιδίων να συγκρατούν το νερό.  Ένα «ηλεκτροστατικό σφουγγάρι» ικανό να εγγυηθεί την κυτταρική ευεξία παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση στους ιστούς και μείωση των ρυτίδων. Απορρόφηση ελεύθερων ριζών Τα πολυμερή μακρομόρια έχουν επίσης άμεση δράση «καθαρισμού» κατά των ελεύθερων ριζών. Βιοδιέγερση  Το βιοδιεγερτικό αποτέλεσμα δίνεται τόσο από την παρουσία νουκλεοσιδικών δομών ικανών να ενεργοποιούν τους υποδοχείς της κυτταρικής μεμβράνης όσο και από μεταβολίτες που παράγονται από την ενζυματική επίθεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποδόμησης. Ένα αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο. Συνιστάται να πραγματοποιούνται 2 θεραπείες με κενό 2-4 εβδομάδες μεταξύ της κάθε συνεδρίας, σε περιπτώσεις που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη πραγματοποιούνται έως 4 θεραπείες με μεσοδιαστήματα 2-4 εβδομάδων. Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, μπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που θα υποχωρήσει άμεσα.
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες. Με τον τρόπο που γίνεται η εφαρμογή των νημάτων, στο σωστό επίπεδο επιτυγχάνεται συνεχιζόμενη νεοκολλαγονογένεση και αφενός παρατηρείται άμεσο lifting effect το οποίο και συνεχίζεται για 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή όπου και βελτιστοποιείται το τελικό αποτέλεσμα.

Όχι, η θεραπεία δεν είναι επώδυνη θεραπεία καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή και τοπική αναισθησία.

Είναι σημαντικό να ακολουθηθούν οι σωστές μετεπεμβατικές οδηγίες.

  • Στη χρήση ειδικής μάσκας στήριξης για 6-8 ημέρες ημερησίως για διάστημα μιας εβδομάδας η οποία βοηθάει στην μείωση του οιδήματος.
  • Στην αποφυγή εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο
  • Στην αποφυγή μασαζ προσώπου
  • Στην αποφυγή έντονης δραστηριότητας
Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.