Λιποαναρρόφηση Τραχήλου (διπλοσάγονο)

Απαλλαγείτε οριστικά από το ενοχλητικό διπλοσάγονο. Άμεσα ορατά & μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Λιποαναρρόφηση Τραχήλου (διπλοσάγονο)

Απαλλαγείτε οριστικά από το ενοχλητικό διπλοσάγονο. Άμεσα ορατά & μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Το διπλοσάγονο είναι μία ατέλεια που φέρνει σε αμηχανία μεγάλη μερίδα γυναικών. Υπάρχουν φορές που δεν είναι ορατό στον καθρέφτη, όμως είναι πολύ πιθανό να το δείτε σε μία φωτογραφία -ναι εκείνη που θέλετε να καταστρέψετε και να σβήσετε από παντού.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι αυξομοιώσεις του βάρους παίζουν και αυτές το ρόλο τους, όπως και η κληρονομικότητα. Κάπως έτσι, δημιουργείται το ενοχλητικό διπλοσάγονο.

Ο Δρ. Αθανασίου και η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του ABH Medical Group μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από το διπλοσάγονο με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser. Είναι τελευταίας τεχνολογίας μέθοδος με την οποία αφαιρείται το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς.
Για την επίτευξη της μεθόδου, χρησιμοποιείται η VASER συσκευή. Η μοναδικότητα στη δράση της συσκευής έγκειται στο γεγονός ότι, μέσω της παραγόμενης, από τις ραδιοσυχνότητες, θερμότητας, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί αγγειοσύσπαση. Η δημιουργία οιδήματος και εκχυμώσεων μετεγχειρητικά ελαχιστοποιείται, ενώ παράλληλα προκαλείται ερεθισμός των ινοβλαστών και σύσφιξη της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Έτσι, πρακτικά λύνεται ένα από τα μεγάλα προβλήματα της λιποαναρρόφησης, το «κρέμασμα» ή η χαλάρωση των περιοχών όπου αφαιρούνται μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού, καθώς επίσης και τα κύματα που παρατηρούνται πολλές φορές στην κλασική λιποαναρρόφηση.

Λιποαναρρόφηση Τραχήλου (διπλοσάγονο)

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, οι υπέρηχοι διασπούν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους κατακερματίζεται. Πρακτικά, το λίπος ελαιοποιείται και οι λιποαποθήκες, με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο που μειώνει δραστικά (δραματικά) την καταστροφή των ιστών.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ δεν απαιτείται χρόνος νοσηλείας. Τοποθετείται ελαστική επίδεση για 5 ημέρες μετά το πέρας των οποίων ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητές του.

Τοα ποτελέσματα είναι άμεσα ορατά αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης. Για την πρώτη εβδομάδα υπάρχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή, το οποίο και σταδιακά υποχωρεί. Ο ασθενής βλέπει άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας και εξάλειψη του ενοχλητικού διπλοσάγονου.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συνδυάστε με

It seems we can't find what you're looking for.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.