Λιποαναρρόφηση Διπλοσάγονου

Απαλλαγείτε οριστικά από το ενοχλητικό διπλοσάγονο. Άμεσα ορατά & μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Απαλλαγείτε οριστικά από το ενοχλητικό διπλοσάγονο. Άμεσα ορατά & μόνιμα αποτελέσματα​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Το διπλοσάγονο είναι μία ατέλεια που φέρνει σε αμηχανία μεγάλη μερίδα γυναικών. Υπάρχουν φορές που δεν είναι ορατό στον καθρέφτη, όμως είναι πολύ πιθανό να το δείτε σε μία φωτογραφία χωρίς να σας αρέσει η εικόνα του εαυτού σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από το διπλοσάγονο με τη λιποαναρρόφηση Vaser, μία τελευταίας τεχνολογίας μέθοδο με την οποία αφαιρείται το λίπος χωρίς να τραυματίζονται οι παρακείμενοι ιστοί.

Που οφείλεται το διπλοσάγονο;

Είναι γεγονός ότι καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι βασικοί παράγοντες δημιουργίας του σχετίζονται με τις αυξομοιώσεις του βάρους και την  κληρονομικότητα.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το διπλοσάγονο;

Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του  ABH Medical Group μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από το διπλοσάγονο με τη λιποαναρρόφηση Vaser. Μία τελευταίας τεχνολογίας μέθοδο με την οποία αφαιρείται το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους γύρω ιστούς.

Πώς επιτυγχάνεται η λιποαναρρόφηση Vaser;

Για την επίτευξη της μεθόδου χρησιμοποιείται η συσκευή VASER. Η επιτυχία στη δράση της συσκευής έγκειται στο γεγονός ότι, μέσω της παραγόμενης, από τις ραδιοσυχνότητες, θερμότητας, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα προκαλείται αγγειοσύσπαση. Η δημιουργία οιδήματος και εκχυμώσεων μετεγχειρητικά ελαχιστοποιείται, ενώ παράλληλα προκαλείται ερεθισμός των ινοβλαστών και σύσφιγξη της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Έτσι, πρακτικά λύνεται ένα από τα μεγάλα προβλήματα της λιποαναρρόφησης, το «κρέμασμα» ή χαλάρωση των περιοχών από όπου αφαιρούνται μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού. Επιπλέον, τα «κύματα» που παρατηρούνται πολλές φορές στην κλασική λιποαναρρόφηση ελαχιστοποιούνται.

Λιποαναρρόφηση Τραχήλου (διπλοσάγονο)

FAQs

Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, οι υπέρηχοι διασπούν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους κατακερματίζεται. Πρακτικά, το λίπος και οι λιποαποθήκες ελαιοποιούνται με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο που μειώνει δραστικά την καταστροφή των ιστών.

Η επέμβαση για την αφαίρεση του διπλοσάγονου πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ενώ δεν απαιτείται χρόνος νοσηλείας. Τοποθετείται ελαστική επίδεση για 5 ημέρες και μετά επιστρέ-φετε κανονικά στις δραστηριότητές σας.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, μετά το τέλος της επέμβασης. Την πρώτη εβδομάδα υπάρχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή το οποίο και σταδιακά υποχωρεί. Οι υποψήφιοι βλέπουν άμεση σύσφιγξη της επιδερμίδας και εξάλειψη του ενοχλητικού διπλοσάγονου.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συνδυάστε με

It seems we can't find what you're looking for.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.