Θεραπεία Hairexelixir με Exosomes

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
χωρίς χρέωση με την ιατρική μας ομάδα

Η εξέλιξη της αναγεννητικής ιατρικής με βάση τα Exosomes έχει φέρει επανάσταση στις θεραπευτικές εφαρμογές.

Η καινοτόμος θεραπεία Exelixir αποτελεί ένα ελιξίριο με βάση τα αυτόλογα εξωσώματα  αιμοπεταλίων, ή αλλιώς Exosomes, το οποίο τροφοδοτεί τα κύτταρα με όλη την απαραίτητη πληροφορία ώστε να αναπλάθει και να αναγεννά τον δερματικό ιστό.

Τί προσφέρει η θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με Exosomes;

Η πρωτοποριακή θεραπεία με Exosomes εφαρμόζεται με άριστη
αποτελεσματικότητα για αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και διέγερση της ανάπτυξης του θύλακα του τριχωτού της κεφαλής (Hairxelixir). Με τη χρήση των Exosomes μεταδίδεται όλη η απαραίτητη πληροφορία στα κύτταρα με σκοπό τη διέγερση των βλαστοκυττάρων, ώστε να απελευθερώσουν αυξητικούς
παράγοντες, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των τριχοθυλακίων.

Τί είναι τα Exosomes και πώς λειτουργούν;

Τα Exosomes, τα οποία είναι υπεύθυνα για την αναγεννητική δράση των κυττάρων, συλλέγονται με ειδικό τρόπο μέσω μίας ειδικής συσκευής. Τα Exosomes είναι σαν μικροσκοπικά φορτία, τα οποία μεταφέρουν πληροφορίες και θρεπτικά συστατικά μέσα τους. Λειτουργούν ως φυσικοί «βιο-αναζωογονητές» και αγγελιαφόροι μεταξύ των κυττάρων. Τα βιο-δραστικά μόρια
τα οποία φέρουν τα εξωσώματα όπως οι πρωτεΐνες, τα λιπίδια και τα νουκλεϊκά οξέα διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, την αναγέννηση ιστών και την ανάπλαση του δέρματος. Παραδίδοντας ζωτικούς αυξητικούς παράγοντες και
κυτταροκίνες απευθείας στις περιοχές των τραυμάτων, τα Exosomes μπορούν να βελτιστοποιήσουν κάθε στάδιο της επούλωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επούλωση των τραυμάτων, άρα τη
μέγιστη αναπλαστική δράση. Μεταδίδουν την πληροφορία στα ανενεργά κύτταρα να επανεργοποιήσουν τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα την αναγέννηση του δερματικού ιστού.

Πότε εμφανίζεται το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, καθώς επιτυγχάνεται σταδιακή βελτίωση μέσω της παραγωγής νέων τριχοθυλακίων. Ταυτόχρονα, ενισχύονται τα τριχοθυλάκια που υπάρχουν ήδη στο κεφάλι.

Κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση

Διαγνωστικό δωρεάν ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.