Υβριδική Αυξητική Στήθους

Απόλυτα φυσικό στήθος εναρμονισμένο με το σώμα σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

Απόλυτα φυσικό στήθος εναρμονισμένο με το σώμα σας​

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες

H υβριδική αυξητική στήθους περιλαμβάνει εμφυτεύματα στήθους σε συνδυασμό με τη μεταφορά λίπους στο στήθος για αύξηση όγκου και σμίλευση σχήματος, σε γυναίκες που αναζητούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η υβριδική αυξητική στήθους, γνωστή και ως σύνθετη αυξητική στήθους, είναι μια τροποποιημένη τεχνική σε σχέση με την παραδοσιακή διαδικασία αυξητικής στήθους, καθώς περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της εμφάνισης και του σχήματος του στήθους χρησιμοποιώντας ενθέματα σε συνδυασμό με τη μεταφορά λίπους στο στήθος. Η υβριδική αυξητική μαστών έχει πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης λόγω της ικανότητας της να βελτιστοποιεί τον όγκο και την πληρότητα του άνω πόλου.

Η χειρουργική ομάδα του ABH Medical Group διαθέτει πολυετή εμπειρία στην υβριδική αυξητική μαστών έχοντας επιτύχει αρμονικά και συμμετρικά αποτελέσματα.

Σε ποιες περιπτώσεις θεωρείται ιδανική η υβριδική αυξητική στήθους;

Η υβριδική αυξητική στήθους αποτελεί ιδανική θεραπευτική επιλογή αν σας ενδιαφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που αναζητούν φυσικά αποτελέσματα, ενώ είναι αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και στην Ευρώπη. Η χρήση τόσο ενθεμάτων στήθους όσο και μεταφοράς λίπους επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της διαμόρφωσης του μαστού. Σε αδύνατες γυναίκες με περιορισμένη κάλυψη μαλακών ιστών καθώς και σε περιπτώσεις που απαιτείται διόρθωση της συμμετρίας του μαστού λόγω ανομοιομορφίας, η υβριδική αυξητική στήθους είναι μια εξαιρετική τεχνική καθώς επιτρέπει στους πλαστικούς χειρουργούς να χρησιμοποιούν μικρότερα ενθέματα αφού η συνδυασμένη μεταφορά λίπους συμβάλλει επίσης στην αύξηση του όγκου των μαστών.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υβριδικής αυξητικής στήθους;

 

Ο συνδυασμός λιπομεταφοράς στο στήθος με ενθέματα, προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

Η μεταφορά λίπους στο στήθος μπορεί να αυξήσει με ακρίβεια τον μαλακό ιστό που περιβάλλει το ένθεμα και να διαμορφώσει το στήθος, βελτιώνοντας τις ατέλειες που θα υπήρχαν στην περίπτωση αποκλειστικής χρήσης ενθεμάτων

Επιτρέπει στους πλαστικούς χειρουργούς να τοποθετούν τα ενθέματα στήθους επιφανειακά κάτω από τον μαζικό αδένα. Έτσι, δεν χρειάζεται να διαταράσσουν τον μείζονα θωρακικό μυ για να τοποθετήσουν το ένθεμα από κάτω, μέθοδος που είναι γνωστή και ως προσέγγιση διπλού επιπέδου. Αυτό είναι ιδανικό αν αθλήστε ή εκτελείτε ασκήσεις άρσης βαρών στο γυμναστήριο

Όσον αφορά στο αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρει προβολή των εμφυτευμάτων στήθους και φυσική αίσθηση χάρη στο υπερκείμενο λίπος. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι άρτιο από κάθε άποψη (σχήμα και υφή)

Απαιτεί λιγότερο χρόνο ανάρρωσης καθώς τα εμφυτεύματα στήθους τοποθετούνται πάνω από τον μυ

Επιτρέπει στους πλαστικούς χειρουργούς να διορθώσουν αποτελεσματικά τυχόν ήπιους βαθμούς χαλάρωσης ή πτώσης του μαστού.

Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

FAQs

Η ποσότητα αύξησης του μεγέθους του στήθους που μπορεί να επιτευχθεί με τη μεταφορά λίπους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ποσότητα του διαθέσιμου λίπους που πρόκειται να συλλεχθεί, η ποιότητά του και η τεχνική που χρησιμοποιείται για τη μεταμόσχευση. Γενικά, η μεταφορά λίπους μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους σε όγκο έως και ένα νούμερο. Όμως, αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Ο πλαστικός χειρουργός θα αξιολογήσει τις ανάγκες, τους στόχους και τη φυσική σας κατάσταση και θα συζητήσει τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Συνήθως, όχι. Είναι σύνηθες φαινόμενο μέρος του μεταφερόμενου λίπους να επαναρροφάται από τον οργανισμό τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τη διαδικασία. Το ποσοστό του λίπους που επιβιώνει εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων της τεχνικής που χρησιμοποιείται, της εμπειρίας του πλαστικού χειρουργού, της ποιότητας του συλλεγόμενου λίπους και της θεραπευτικής απόκρισής σας. Κατά μέσο όρο, υπολογίζεται ότι περίπου το 60% του μεταφερόμενου λίπους θα επιβιώσει μακροπρόθεσμα στον ιστό του μαστού.

Ναι. Όταν αυξάνεται το βάρος, ο όγκος του στήθους μπορεί να αυξηθεί καθώς αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Αντίθετα, σε περιπτώσεις απώλειας λίπους, ο όγκος του στήθους μπορεί να μειωθεί. Η σημαντική αύξηση ή απώλεια βάρους μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του μεταφερόμενου λίπους που επιβιώνει οδηγώντας ενδεχομένως σε αλλαγές στο μέγεθος, τη σφριγηλότητα και το σχήμα του στήθους. Ο βαθμός στον οποίο η αλλαγή βάρους επηρεάζει το μέγεθος του στήθους μπορεί να ποικίλλει ανάλογα τον σωματότυπο, τους γενετικούς και άλλους παράγοντες. Είναι σημαντικό, μετά την επέμβαση, το βάρος σας να διατηρηθεί σταθερό ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Ναι, είναι δυνατό να αντικαταστήσετε το παλιό εμφύτευμα στήθους με το λίπος σας μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αφαίρεση ενθέματος με μεταφορά λίπους. Αυτό περιλαμβάνει την αφαίρεση του παλιού ενθέματος και την αντικατάστασή του με σωματικό λίπος που έχει συλλεχθεί μέσω λιποαναρρόφησης από άλλες περιοχές του σώματός σας, όπως η κοιλιά ή οι μηροί.

Τα αποτελέσματα από την υβριδική αυξητική στήθους είναι αμέσως ορατά. Για τις πρώτες εβδομάδες, υπάρχει ένα μικρό οίδημα το οποίο και υποχωρεί σταδιακά και το στήθος παίρνει την τελική του μορφή.

Ιδανική υποψήφια θεωρείστε αν:

  • Έχετε καλή σωματική και ψυχική υγεία
  • Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι μπορεί να επιτύχει η υβριδική αυξητική στήθους
  • Διαθέτετε επαρκή αποθέματα λίπους ώστε να είναι δυνατή η λιποαναρρόφηση
  • Επιθυμείτε πιο φυσικό στήθος
  • Είστε πρόθυμες να ενισχύσετε ενισχύσουν την πληρότητα του άνω πόλου
  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, το κάπνισμα αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιπλοκών, οπότε θα πρέπει να το διακόψετε τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν την επέμβαση.

Τα προθέματα σιλικόνης δεν εμποδίζουν τον θηλασμό. Αν έχετε κάνει επέμβαση αυξητικής στήθουθς, αυτό που σας συστήνουμε, είναι, κατά τη διάρκεια του θηλασμού αλλά και της εγκυμοσύνης, να φοράτε ένα καλό σουτιέν που θα υποστηρίζει σωστά τους μαστούς σας.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τις οδηγίες

Βρίσκεστε εκτός Αθηνών;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Home Care by ABH
Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας

Ανάρρωση στην άνεση του σπιτιού σας με το πρόγραμμα Home Care by Athens Beverly Hills Medical Group.

Μετά από μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, είναι απαραίτητο να λάβετε την κατάλληλη μετεπεμβατική φροντίδα και να σεβαστείτε το χρόνο ανάρρωσης έτσι ώστε να δώσετε το χρόνο στον οργανισμό σας να επανέλθει και να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας
abh testimonials

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.