ABH|Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ

Pico Laser: Αφαίρεση Τατουάζ σε χρόνο μηδέν!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Κλείστε ραντεβού διάγνωσης
με την ιατρική μας ομάδα

ABH|Αφαίρεση Τατουάζ

Αφαίρεση Τατουάζ

Pico Laser: Αφαίρεση Τατουάζ σε χρόνο μηδέν!

20+
Κατάλληλο για ηλικίες 20+
30+
Κατάλληλο για ηλικίες 30+
40+
Κατάλληλο για ηλικίες 40+
F
Κατάλληλο για γυναίκες
M
Κατάλληλο για άντρες

Σύμφωνα με έρευνες το 50% των ανθρώπων με τατουάζ επιθυμούν τη μερική ή ολική αφαίρεσή του, είτε για κοινωνικούς είτε για προσωπικούς λόγους είτε επειδή εμφάνισαν κάποια αλλεργία στη χρωστική ουσία.

Ωστόσο, η αφαίρεση του τατουάζ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς απαιτεί ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μετανιώσουμε για ένα τατουάζ. Μπορεί το τατουάζ να 

Προτού, λοιπόν, κάνουμε ένα τατουάζ είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις επιλογές μας σε περίπτωση που επιθυμούμε την αφαίρεσή του. Η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει εξελιχθεί σημαντικά στον τομέα αυτό και προσφέρει λύσεις, που μπορούν εύκολα και ανώδυνα να μας απαλλάξουν από ανεπιθύμητα τατουάζ.

Στο Αthens Beverly Hills Medical Group η αφαίρεση των τατουάζ είναι πλέον μια ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία, χάρη στην τεχνολογία PICO LASER.

Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή laser, πιστοποιημένη από τον FDA, που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία picosecond.

Δηλαδή ανά τρισεκατομμυριοστό του δευτερόλεπτου εκπέμπει ενέργεια εξαιρετικά σύντομων παλμών και έτσι διασπά τα σωματίδια της χρωστικής ουσίας σε μια πάρα πολύ λεπτή σκόνη και στη συνέχεια τα αποβάλλει φυσιολογικά από το δέρμα, χωρίς να δημιουργούνται φυσαλίδες στο δέρμα, όπως συνέβαινε με παλαιότερου τύπου laser.

Χάρη δε στην ενσωματωμένη τεχνολογία fractional τα τατουάζ αφαιρούνται χωρίς ουλές.

Με το PICO LASER λοιπόν η αφαίρεση του τατουάζ γίνεται:

  • με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα
  • με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες και ανεπιθύμητους τραυματισμούς ή ουλές στο δέρμα
  • με πλήρη αφαίρεση όλων των χρωμάτων, ακόμα και των πιο επίμονων (γαλάζιο, πορτοκαλί)
  • με μεγάλη ταχύτητα, αφού η αφαίρεση των τατουάζ με PICO LASER επιτυγχάνεται μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
  • χωρίς πόνο
  • με ευελιξία, αφού το μηχάνημα PICO LASER μπορεί να εκπέμψει υψηλή παλμική ενέργεια σε διαφορά μήκη κύματος και έτσι δρα αποτελεσματικά σε κάθε είδος και βάθος χρωστικής ουσίας και σε κάθε τύπο δέρματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το PICO LASER μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επανόρθωση μελαγχρωματικών βλαβών, ουλών και σημαδιών, που τυχόν προκλήθηκαν από παλαιότερες προσπάθειες αφαίρεσης τατουάζ με άλλες μεθόδους.

ABH|Αφαίρεση Τατουάζ
Κλείστε το ραντεβού σας

Διαγνωστικό ραντεβού με την ομάδα των ειδικών μας

Συχνές Ερωτήσεις

συνδέεται με καταστάσεις τις οποίες θέλουμε να ξεχάσουμε, μπορεί να συνδέεται με κάτι, το οποίο πλέον δεν μας αρέσει, μπορεί να έχει αλλοιωθεί το αρχικό σχέδιο και το μέγεθός του, μπορεί επαγγελματικοί και κοινωνικοί λόγοι να μας αναγκάζουν να το σβήσουμε ή μπορεί να ανησυχούμε ότι κάτω από το τατουάζ κρύβεται μια σοβαρή δερματική πάθηση (ύποπτοι σπίλοι).

Δεν είναι επώδυνη θεραπεία αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και αναισθητική κρέμα πριν την εφαρμογή της. 

Οι συνεδρίες για την αφαίρεση των μονοχρωματικών τατουάζ διαρκούν περίπου 5 λεπτά, ενώ οι συνεδρίες για την αφαίρεση των πολυχρωματικών τατουάζ απαιτούν κατά κανόνα 10 – 30 λεπτά. Μετά τις συνεδρίες μπορεί να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή, τα οποία ωστόσο υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες.

Μπορεί να προκληθεί ένα αίσθημα κνησμού ή ξηροδερμίας στην περιοχή, τα οποία όμως αντιμετωπίζονται εύκολα με τη χρήση ενυδατικής κρέμας.

Εισάγετε το email σας και κατεβάστε τον κατάλογο υπηρεσιών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Στο Athens Beverly Hills Medical Group χειριζόμαστε καθημερινά ασθενείς οι οποίοι ταξιδεύουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επέμβασή τους.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας ενώ μπορεί να αναλάβει τη μετακίνησή σας και τη διαμονή σας πριν και μετά την επέμβασή σας!

Δείτε τις μαρτυρίες των ασθενών μας

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Για αυτό στο Athens Beverly Hills Medical Group έχουμε αναπτύξει το τμήμα Κλινικής Αντιγήρανσης που σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής!

Εσείς πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

ABH Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter και ανακαλύψτε θεραπείες αποκλειστικά για τα μέλη μας.